Töitä ja tulipalo

Etusivu Arkisto June 2007 Töitä ja tulipalo, 26.6.2007

Kävipäs kuulkaas onni onnettomuudessa. Yhdeltä työkaverilta meni viisumiasiat vähän plörinäksi ja se joutuu olemaan jokusen viikon nyt poissa töistä. Ei saa edes lukea työsähköpostia, ei siis vaan saa työskennellä. Normaalisti se vastaa Playerin testauksesta, mutta sen aikaa kun viisumiongelmat kestää, minä hoidan sitä pestiä. Voi veljet, aivan loistavaa. Tuntuu kuin olisi saanut ylennyksen. Vielä kun se näkyis palkassa. ;)

Stanfordin yliopiston lähellä palaa parhaillaan. Se on siis tossa toimiston naapurissa. Videoo tapahtumasta osoitteessa http://cbs5.com/topstories/local_story_176200759.html.

Sen verran iso palo että kun pyöräilin töistä himaan, taivaalta satoi tuhkaa yms.

Kommentteja: 3

Moi
Ihan kivasti siis noin kuin hommien kanssa ja sulla taitaa olla ihan omakohtaisia kokoemuksia noiden viisumien kanssa ja jos sama tahti jatkuu kuin sulla, on noi työt sulla aika kauan. Mitäs muutoin, aikataula taitaa olla työviikolla aika tiukka? No mites se menee Kalevalassakin, pakko takoa rauta on kuumaa ja Sampo laulaa.

silja, 27.6.2007

kiva jurri pääällä....rock ‘n roll ain’t noise pollution...................ådsddfsoijsdfoijsfdijsfdsdifjifjapepeprekeleperkele....http://www.youtube.com/watch?v=94BbOA9FWk0..............kesäbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisiiiiiiiiiiiiiii........!!!!!!

RAMP!, 28.6.2007

Hellou. Oks siel makkeeta?
-
Komeet Blogit sul lihava poika. Lähetä rahaa.
-
Voisit vähän lisäillä kuvia tänne sivuilles, niin vois pällistellä.
-
Mites tukka kasvaa auringossa?
-
Ja siitä sun jääkaapista. Siel on liian vähän kaljaa. Osta hanuri.

Tabeli & Heidi, 30.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox