Älämölöä

Etusivu Arkisto June 2007 Älämölöä, 6.6.2007

Jaksoin vihdoin virittää ääkkösetkin toimimaan. Siksi siis moinen otsikko. Tai eipä siihen kummia vaadittu, suurempi kynnys on niiden käyttäminen. Nykyisellään joudun painamaan kolmea nappia yhtäaikaa jotta saisin ä:n aikaiseksi ja Ä syntyy neljällä napilla.

Nyt alkaa olla kaikki kunnossa. Sosiaaliturvatunnuksen sain jokunen aika sitten, eilen tuli eka liksa ja tänään maksoin ekan vuokrankin (plus vikan vuokran ja takuuvuokran, täällä on tapana maksaa heti kärkeen myös vika vuokra). Perjantaista alkane osoitteeni on 1398 Los Arboles Ave, Sunnyvale, CA 94087. Vuokrasoppari on kolmikuukautinen, joten tuossa syyskuun alussa tarttee etsiä uusi maja. Asunto on kalustamaton, ajattelinkin vuokrata huonekalut. Äkkiseltään katsottuna vuokraaminen olis noin 150 dollaria kuussa, sillä rahalla saisi juuri ja juuri sängyn kaupasta, joten vuokraaminen lienee parempi vaihtoehto. Eikä tartte sitten muutossa huolehtia kamoista, se on plussaa.

Ainiin, hyvin alkoi tuo palkan maksu. Sain heti kärkeen 5 dollaria liian pientä tuntipalkkaa, nyt se on jo korjattu ja seuraavassa liksassa on sitten hyvitettynä tämä kömmähdys.

Viikon päästä käyn luultavasti ihmettelemässä autokoulussa miten saisin paikallisen ajokortin. Pomo kyllä varoitteli että täällä on vaikea inssi, joutuu kuulemma ajamaan ihan oikean liikenteen seassa. Kaikissa osavaltioissa ei joudu. :D Sen jälkeen ajattelin ostaa auton, luultavasti Volvon kasarin loppupuolelta, niitä on kamalasti myynnissä ja halvalla lähtee.

Ettäs tiiätte!

Kommentteja: 5

lähetkö ketsaan..???

spörre, 6.6.2007

Voe mahoton, ketsa kuulostaa niiiin hyvältä. Täällä on lähellä vaan yks kebabputka ja se on huono ja kallis. Pahaa ketsaa joka maksaa $12.5. Ei mitään rotia.

Harri, 7.6.2007

osta 240 volga. helevetin kova rauta

parski, 7.6.2007

Jees, itsekkin löysin tänne. Kirjoittele ihemessä lisää. Varsinkin työkulttuuristä olisi kiva kuunnella juttuja =)

Garo, 8.6.2007

Ai että oikein vaikea inssi kun ajetaan liikenteen seassa ;D Oisit sanonu sille miten Suomessa asia hoidetaan :D

Vipa^, 9.7.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox