Vasynyt sekkivihko

Etusivu Arkisto June 2007 Vasynyt sekkivihko, 2.6.2007

Oli ajatuksena lahtea yojalalle, ehka jopa riiureissulle, San Franciscoon nain perjantain kunniaksi. Tidattehan, hamevakea vonkaamaan. Viikko on kuitenkin ollut sen verran hektinen ettei tanaan kykene pystymaan suoriutumaan. Vanha ja vasynyt...

Kavasin tanaan pankissa, Bank of America, avaamassa tilin. Istahdin pankissa sattumanvaraisen tyontekijan poydan aareen ja kysyin josko voisin avata tilin. Vanhempi herra oli heti etta toki, hyva nuori mies. Tunnin verran, vahan ylikin, rupateltiin ja saatiin tili avattua. Sain oikein sekkivihonkin. Keskustelujen paatteeksi sain herralta kayntikortin, Bank of America, Vice President. :D Mutta olipahan hyvaa palvelua. Ainiin, ja 25 dollaria ilmaista rahaakin tuli tilille. Halusi kiittaa etta valitsin juuri taman pankin.

Palkanlaskennasta arveltiin etta luultavasti saavat maksettua ekan liksan mulle maanantaina. Se tulee sekkina.

Kommentteja: 2

Random kaverit on aina parhaita.
Sori että en ole saanut aikaiseksi sitä palvelinta. Koitan Huomenna laittaa.

Että oikein shekkinä palkka :D. Kas kun ei suoraan käteen. Takaisin 50-luvulle. Tänään on Brygän lakkiaiset, ite olen hieman kipeä mutta kai se siitä.
Kaikkea sitä joutuu tänään näkemään, Brygä lakki päässä. 8 vuotta meni :D. Petteri tulee intistä ekalle lomalle, johan se torstaina meni.
Niin siis se meni nyt suorittaa ne loput 35 päivää, mitä jäi käymättä aikoinaan.

Varmasti soitellaan kääliö puheluita.

Lasse, 2.6.2007

Kölvi& me ollaan sun huoneessa alasti, istuen ahterilla perseelläsnsän, täällä on myös sun rumat veljet ja mä koskin äsken nikon munaan. meillä on kovs ikävå ja tuota noinniin onneks et oo täällä koska sun sänky on kovassa käytössä. nyt juhlitaan mun syntym,öäsfgd

loppu koska parski mensi kuselle

pojayt, 2.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox