Uutta kamppaa ja valkoisia valheita

Etusivu Arkisto June 2007 Uutta kamppaa ja valkoisia valheita, 1.6.2007

Jibii! Tanaan tais kamppa-asiat jarjestya. Duunista yksi tyyppi vuokraa toisen kamppansa ja ma muutan sinne. Sielta on kylla vahan matkaa toihin, se on tuolla San Josen lahella, mutta junat ja bussit kulkee. Vuokra ois 1300 dollaria, mut mulla on kamppis niin se tekee sit 650 dollaria. 3 huonetta ja keittio.

Tanaan oli meille harjoittelijoille jarkatty pieni tutustumistilaisuus. Syotiin, juotiin ja juteltiin. Kun tuli esittelyiden aika, kerroin etta olin Suomessa yhdessa tosi-tv-ohjelmassa. Joku sitten takarivista kysyi "Oot siis niinku tahti?". Paras vastaus mita keksin, oli etta Todellakin! :D Noh, olipa ainakin kiva paiva ja sellasta. Ei kai pieni vale ketaan haittaa? :)

Et sellasta. Oli muuten mukava huomata etta te pojatkin loysitte taman.

Kommentteja: 2

Vittu harri, sä oot todellakin tähti. sanot niille tästä eteenpäin seuraavaa: Suomessa on kahdenlaisia jätkiä, toiset on pellejä toiset kovia luita. Im a hard bone baby. and my name is harry.

pojat, 2.6.2007

Moi, olin lukemassa tätä blogia koska lähden itsekin piilaaksoon töihin kahden kuukauden päästä. Mua kiinnostais tietää miten noi kämppä asiat ja matkustus ylipäätään esim. just tuolta san josesta paikan päälle onnistuu? Tällä hetkellä ei ole kämppää tiedossa, mutta tunnen pari kaveria sieltä päin ja saanen jotain järkättyä. :-)
Eli onko sulla ollut ongelmia, jos on niin minkä kanssa? esim. viisumit yms. Tää on hieno blogi. Muutamia melko asiattomia kommentteja olen kyllä nähnyt.

NizotSkizared, 2.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox