Yhdysvallat, kahtia jakautunut maa

Etusivu Arkisto May 2007 Yhdysvallat, kahtia jakautunut maa, 27.5.2007

New Yorkin slummeista on Manhattanille varmasti pitka matka, ainakin noin niinku kuvaannollisesti. Taalla on kasittaakseni valtavat tuloerot, joskaan en ole asiaan sen kummemmin perehtynyt. Se on ehka liian monimutkainen asia minulle.

Paljon mukavempi tapa tarkastella yksiloiden eroja taalla on tarkastella vaatetusta. Lamminta on joka paiva ihan riittavasti, toisinaan liikaakin. Monet pukeutuvatkin sen takia kovin niukasti, joistain tapauksista voisi sanoa vaikka etta ihkun niukasti. Toisten kanssa niukkuus ei ole niinkaan ihkua.

Samaan aikaan kun toiset liikkuvat puoli alasti, todella moni pukeutuu toppatakkiin tai paksuun pusakkaan. On melko hammentavaa kun vastaan tulee kaksi ihmista, toisella pelkat bikinit ja toisella farkut ja untuvaliivi ja neule. Siina sita kahtiajakoa.

Itsehan toki noudatan edelleenkin farkut+kauluspaita-yhdistelmaa. :) Kahta en vaihda...

Kommentteja: 3

Toivottavasti edes joskus kuitenkin peset =)

Stobe, 28.5.2007

no, muuta en tiedä kuin sen että kusidenat usein pukeutuvat kesäkuumilla toppatakkiin ja pitkiin housuihin sen vuoksi, että jos aamulla kuset itsesi päälle bikineissä, ei vaikutus enää verrattaen jaksa niin hyvin metroon kuin untuvapukeutumisessa. siis siten kun kuset housussa lähdet päiväksi istuskelemaan muiden viereen. ehkä tässä piilee jokin filosofinen ydin kuten vaikka "parempi kuset toppahousuissa kuin kalukukkarossa."

peksi, 31.5.2007

+1

rale, 2.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox