Duuneja

Etusivu Arkisto May 2007 Duuneja, 23.5.2007

Stobe tossa kyseli etta millasta duuni on ollu. No kerrotaan si.

Ekana hommana tein vahan kevatsiivousta firman intraan. Kirjottelin vahan JavaScripteja uusiksi kun vanhat taisi olla jostain ysarin puolelta. Sen lisaksi tuunasin vahan Wikia, tein pienia rakennemuutoksia sinne ja ulkoasua virittelin.

Tanaan sain sitten kolme Macia (iMac, Mac Mini ja MacBook Pro, kaikki ilmeisesti core 2 duo koneita, mutta en oo ihan varma). Niilla pitais tehda suorituskykytesteja Fusionin ja jonkun kilpailevan tuotteen kanssa. Tanaan koko paiva meni OS X:n kanssa opetellessa, NFS ja NIS aiheutti eniten harmaita hiuksia. Saatiinkin melkein kokonaan laitteet, softat ja oheistarpeet siihen kuntoon etta voidaan huomenna heti aamusta startata. Viikon verran menee Fusionia testaillessa. Tai voi menna pidempaakin, kun perjantaina mennaan tosiaan rannalle ja maanantai on vapaata.

Kunhan Fusionista paastaan, alan joko puuhastelemaan Workstationin parissa (sita varten mut oikeastaan palkattiin) tai sitten jos Player-tiimi tarttee jotain jeesia niin kavasen sitakin testaamassa. Eli tassa nyt menee jokunen hetki niin, etta kiertelen eri tiimeissa kiireapulaisena.

Tyo on ollut oikeastaan sita mita odotin, paitsi tuo intranetin parissa puuhastelu tuli vahan puskista. Suurimmat hankaluudet on ollut softien kanssa, ei niinkaan itse tyotehtavien. Esim. Perforce oli ja on vielakin melko hankala kayttaa. Apua saa kuitenkin tosi nopeasti ja helposti, ohjeitakin on kirjoiteltu melkoiset lajat eri ongelmia varten.

Ainii, lapparia ei tullu duunin puolesta. Taa on iha ite Dellilta tilattu Inspiron E1505 ite tuunattuna.

Kommentteja: 4

missäs olet ja teet kun et just nyt ole mitään kommentoinut

silja, 24.5.2007

Ollu vahan kiiretta toissa ja oon tulevan kamppiksen kanssa ollu syomassa jne. Tosiaan oikeastaan neljan paivan viikonloppu alko nyt joten pitanyt toissa tehda oikeasti hommia. :)

Laittelen teille pain tanaan illemmalla sahkopostia, nyt pitaa menna ostamaan jotkut shortsit ja sandaalit huomista rantareissua varten.

Harri, 25.5.2007

Me ollaan Harri ylpeitä susta poikien kanssa! Kuullostaa pro-meiningiltä.

peksi, 31.5.2007

Moi Silja, käytkö täällä usein?? Terveisin "ehkä kiinnostunut"

ehkä, 2.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox