Moiks!

Etusivu Arkisto May 2007 Moiks!, 22.5.2007

Jokohan se olis aika alkaa bloggaamaan? Kokeillaan. (Joo joo, skandit puuttuu.)

On muuten vaikea keksia mista alottais... Sijainti on talla hetkella 3200 El Camino Real, Palo Alto, CA 94306, motelli nimelta Super 8, huone 109. Tukikohtaani olen taalla pitanyt 2.5. lahtien. Nailla nakyminen osoite muuttuu 1.6., muuttanen silloin Intialaisen harjoittelijan kanssa saman katon alle, luultavasti tohon naapurikaupunkiin, Mountain View'hun.

Sain tanaan vihdoin lapparin, kirjoittelen tata juttua silla sangysta. Tuntuu melko mukavalta. Taa on niita hetkia ku elama oikeesti hymyilee. :)

Olis miljoona asiaa mista kertois, mutta tiiattehan te miten monisanainen osaan valilla olla. :P Jos nyt vaikka starttais siita, etta miten San Francisco Bay eroaa Vylli Baysta. :P

Lampo, kieli, valuutta ja sen sellaiset on nyt kaikille selvaa passinlihaa. Muhonenkin tietaa sen. Asiaan...

Perjantaina lahdetaan tyoporukalla rannalle, Santa Cruziin. Jep, mullakin olis ollut se sama tarra skeitissani, jos mulla vaan olis koskaan ollut skeittia. Eilen illalla mietiskelin vahan etukateen etta miten vastailen niihin todennakoisimpiin kysymyksiin mita tyokaverit tulee kysymaan; Miten oon viihtynyt? Miten Suomi eroaa Yhdysvalloista? Mika on ollut parasta taalla? Mika huonointa?

Kun koitin miettia etta mita mielta olen tasta paikasta, niin huomasin etta samat asiat mitka tekee tasta kivan, on myos melko ikavia asioita. On mukavaa etta tyokaverit pysahtyy tyopisteeni kohdalla rupattelemaan niita naita, se luo kivoja keskeytyksia tyontekoon ja ne on hyvia hetkia jutella tyokaverin kanssa etta miten se-ja-se tulis hoitaa. Toisaalta luoja se on rasittavaa kun on huono paiva ja joku tulee naama Naantalin aurinkona kyselemaan mites viikonloppu meni.

Yks asia tassa maassa mua vahan harmittaa; ihmiset taalla tuntuvat tarvitsevan sankareita, jotain ikoneja mita palvoa. Kauppakeskuksessa kaikki kaupat myyvat vain yhden merkin vaatteita, joten sun on oltava jonkin merkin "fani" ennen kuin astut kauppaan sisaan, sun on tehtava paatos etta Hilavitkutin on se merkki mita katson ekana. Ei Stokkalla tartte moista valintaa tehda. Kun Anaheim ja Philadelphia pelaa jakista, hehkuttaa grafiikat aina Selannetta, Progneria tai jotain muuta etta nyt se on vihdoin kentalla! Doh, se on joukkuelaji, ei edes Teukka Salama kaanna peleja yksinaan (jaa ei vai, viime pelissa syotti ekan maalin ja tekin tokan, voittomaalin.) Idolsissa kilpailijat ei saa valita lahellekkaan yhta vapaasti mita laulaa kuin Suomessa. Sun on siis oltava sen persoonan ja/tai aanen fani, eika vaan diggailla koska se laulaa hyvia biiseja. Sama ilmio toistuu kaikkialla, se ei oikein istu meikalaiseen.

Leffat tulee telkkarista yleensa lyhyen ajan sisalla monasti, esim. kolmena paivana perakkain sama leffa. Jotkut kanavat nayttaa yleensa saman leffan kahdesti perakkain.

Ulkona syominen on tylsaa, haluun oman keittion. Yksi paiva mietin etta helvetti, ma kaipaan tiskaamista. Kavin kaljalla sen jalkeen. Unohdin moiset kaipaukset. Kalja on pahaa, mut irkkubaareista saa hyvaa kepua ja niita on mukavan paljon ainakin San Franciscossa.

Perjantaisin firma tarjoaa kannit ja jotain skidia purtavaakin on samalla tarjolla. Tapahtuman nimi on Friday Bach, mutta kaikki kutsuu sita Beer Bachiksi. Keppanaa, vinkkua, Smirnoff Icea ja jotain ihmeellista sitruuna juomaa jossa on 5 % alkomahoolia. Ranskalainen tyokaveri ei kykene juomaan niita punkkuja, no en kylla minkaan, mutta en ma juo muutenkaan moisia.

Ens maanantai on vapaapaiva, se on Memorial Day. En tiia mita silloin juhlitaan, pitaa varmaan googlettaa, muuten voi tulla nolo hetki jos asia tulee puheeks jossain. :)

Taa kirjoitus oli melkonen haja-ajatus, mutta ei se mitaan. Kello on varttia yli 11 illalla, joten vois ehka nukkua. Virittelen kannykan herattamaan tossa 8:30, siita ehdin kivasti toihin vaikka tasaks, mut luultavasti meen noin varttia yli toimistolle. Ainii, tiistaisin on jotain aamupalaa keittiossa tarjolla, jotain rinkeleita, muffinsseja, pullaa ja sen sellaista. Niita nama paikalliset kutsuu aamupalaksi.

Ainii! Vitsi oon kyl vahan ylpee. Ihmiset luulee etta oon Englannista, koska aannan niin kivasti. Ainakin viis typpia on kysynyt etta mista pain Englantia oon.

Illat on kylla hankalia, ku silloin tulee aina vahan ikava.

Kommentteja: 11

Pitaa kokeilla miten taa kommentointi toimii.

Voipi olla etta on jotenkin rikki, kohta se nahdaan.

Harri, 22.5.2007

Lisataan viela sen verran, etta taalla on varmaan viela jonkin verran kaikkia omituisuuksia ja homma ei ehka pelaa kuin elokuvissa, silla taa koko kikkari oli totaalisen rikki viela pari tuntia sitten.

Mut kylla ma naita vikoja korjailen kunhan ehdin ja jaksan.

Harri, 22.5.2007

Minkälaista on itse duuni ollut? Saanut jo jotain fiksuakin tehtävää? Niin ja minkälaisen läppärin ne tyrkkäsi kouraan? =)

Stobe, 22.5.2007

Viive?

Epätietoinen85, 2.6.2007

kai jotain kymmenen minuutin luokkaa. kello on nyt 0.14

rale, 2.6.2007

Kiitti rale.

tietoinen, 2.6.2007

Rale, missä asut?

Tuula, 2.6.2007

Ihan hesassa vaan, missä ite? onks sulla betoniset pakarat?

Rale, 2.6.2007

Ei oo, en missään.

Tuula, 2.6.2007

Mikä tää chatti on?

juha, 2.6.2007

LOGO LEHMA

Harri, 2.6.2007

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox