July 2007

Etusivu Arkisto July 2007

Lisää kuvia laskuvarjoilusta

31.7.2007

Korkealta ja kovaa

22.7.2007

Tuli perjantaina otettua vähän hapanta enkä edes muista miten tulin himaan. Lauantaina, tänään siis, kahdeksalta tuli pojat potkimaan mut ylös sängystä. Siitä sitten ujossa kankkusessa lentokoneella ylös ja ihan painovoiman avulla alas.

Laskuvarjohyppy
Tsekkaa loputkin kuvat

Ajokortti

19.7.2007

Eilen sain tarpeekseni paikallisesta julkisesta liikenteesta ja hankin ajokortin. Kaks kuukautta voimassa oleva ajolupa irtosi 27 dollarilla ja kirjallisella kokeella. Toki kerasin sallitun maksimimaaran virheita, eli 36:sta kuusi.

Kahden kuukauden sisaan kun kay viela suorittamassa ajokokeen hyvaksytysti niin saa ihan kunnollisen ajokortin.

Nyt pitais puntaroida etta ostaisko auton vai vuokraisko. Pommi halvalla omaksi vai luotettava ja huoltovapaa tyyriilla vuokralle? Jaa-a.

Baseball

17.7.2007

Perjantaina käytiin vaklaamassa baseballia, on muuten tappavan tylsä laji. Ei kamalasti hajua miten peli päätty kun en jaksanut seurata. Pelin jälkeen oli suuntana San Franciscon yöelämä. Tuli oltua melkosessa juupelissa ja yö tuli vietettyä Berkeleyssä.

AT&T stadion
AT&T stadikka

Meikä
Meitsi

Loputkin kuvat

Kiire hauskanpitoon

5.7.2007

Ihan ekana paivanani kun jonottelin kymmeninen muiden kanssa kulkukorttiani, yksi vanha kettu kertoi etta harjoittelijoille on jarkattyna kamalasti erilaista toimintaa. Jopa niin paljon, etta osa on vitsilla valittanut ettei saa toita tehdyksi. Yhdyn valittajiin.

On toki pirun kivaa kayda leffassa tai kaljalla ja saada siita liksaa, mutta kun samalla on toissa hirvea kiire ja haluaisi olla ylpea siita mita tekee, niin jotenkin ahistaa. Nyt on torstai, enka ole talla viikolla saanut oikeastaan mitaan aikaiseksi. Maanantaina oli kokouksia kamalasti, tiistaina puoliltapaivin lahdettiin paikalliseen Heurekaan, The Tech Museum of Innovationiin. Eilen, keskiviikkona, oli itsepaisyyspaiva joten se oli vapaata. Nyt lahden hakemaan lajan leffalippuja ja vietan loppupaivan elokuvia katsellen ja kaljaa juoden. Raffii duunii, rampin jatkat tkee kyl silti kovempaa.

Haku

Voit selata kirjoituksia kuukausittain ja otsikoittain.

Harri Paavola, veikka@artturi.org

Get Firefox